Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fröfest på Humanisten den 28 mars!

Nyhet: 2017-02-27

Tre frågor till Matilda Amundsen Bergström som är en av arrangörerna till Fröfest, den 28 mars.

Varför arrangerar ni en fröfest?
HuSS (Humanisten Students for Sustainability) och institutionen för litteratur, idéhistoria och religion arrangerar Fröfest för att skapa ett tillfälle där personal och studenter som är intresserade av odling kan mötas, utbyta erfarenheter och frön under trivsamma former. Dessutom kan man se den här typen av arrangemang som ett lite mer informellt komplement till satsningar på hållbarhet, miljö och eko-kritik.

Hur kom ni på idén?
Idén uppkom ur ett behov, några av oss fann att vi ville dela frön med varandra och vi ville ge fler möjligheten att vara med. Vi ville också skapa ett arrangemang för både studenter och personal, som är lättillgängligt och trevligt.

Varför ska en komma?
En ska komma om en har frön, sticklingar och krukor som en vill dela med sig av, eller om en är sugen på att få några. Kom också för att höra Rikard Wingård berätta om planerna på att anlägga takträdgårdar på Humanisten, och för att träffa andra på Humanisten som delar ett odlingsintresse.

Läs mer om eventet här!

 

AV:
031-786 45 65

Sidansvarig: Katarina Wignell|Sidan uppdaterades: 2016-04-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?